Hirdetés

Rendhagyó IT szülői értekezlet a Grundon



|

A Skool ingyenes szülői értekezletén fejlesztők és vezető tech cégek szakemberei segítenek eligazodni a továbbtanulási lehetőségek közt.

Hirdetés

Sajnos még mindig nagyon sok sztereotípiával, téves információval, tájékozatlansággal lehet találkozni, ha az informatika oktatásról van szó, így nem egyszerű eligazodnia annak a szülőnek, aki tinédzser gyermekét, vagy gyermekeit szeretné a programozás felé terelni. Milyen egyetemen tanuljon tovább a gyerek, ha érdekli az informatika?  Milyen sulin kívüli lehetőségek vannak jelenleg itthon, amiben részt tud venni?  Milyen elhelyezkedési esélyei vannak itthon illetve külföldön a fiataloknak egy IT-s egyetemi diplomával? Mit érhetnek el ezen a területen a lányok, egyáltalán nekik való az informatika?

 

Hirdetés


A szervezők ezekre és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ a rendhagyó szülői értekezleten, mely során A Skool és a Kódgarázs szakemberei érdekes számokat és adatokat is megosztanak majd az informatikai felsőoktatásról, valamint a résztvevők egy átfogó tájékoztatót is kapnak majd vezető tech cégek munkatársaitól, illetve hús-vér fejlesztőktől. A belépés ingyenes!

 

Akik biztosan ott lesznek:

dr. Nagy Beáta, egyetemi docens, Corvinus Egyetem
Major Gábor, főtitkár IVSZ
Dojcsák Dániel, tartalom igazgató IVSZ
Magyari Andrea, HR igazgató, NNG
Lehoczky Zsombor, diák, Pázmány Péter Egyetem


Időpont: 2015. június 17. szerda, 18.00-20.00 között
Helyszín: Google Ground (1082 Budapest, Nagytemplom utca 30.)
További információ: Skool szülői


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.