Hirdetés

Rengetegen Facebookoznak a Toron keresztül



|

Elérte a havi 1 milliót a hálózaton keresztül bejelentkezők száma.

Hirdetés

Sajnos az állami cenzúra kikerülésére, továbbá az internetezés általános anonimizálására kitalált Tor-hálózatot látszólag már kisajátították maguknak a bűnözők, de szerencsére akadnak még "legitim" felhasználók is a hálózaton.

Hirdetés


A Facebook hivatalosan 2014 novembere óta érhető el a Toron keresztül, azóta folyamatosan emelkedik a hálózatról bejelentkező felhasználók száma. Tavaly júniusban még csak havi 525 ezer felhasználó vette igénybe a lehetőséget, a táboruk azóta nagyjából lineárisan növekedett, mostanra elérte a havi 1 milliót.



Ettől függetlenül a Toron keresztül bejelentkező aktív felhasználók száma persze eltörpül a Facebook összes aktív felhasználójának száma mellett; tavaly decemberben naponta átlagosan 1,04 milliárd fő jelentkezett be a közösségi hálózatra.


(Forrás: Neowin, Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.