Hirdetés

Repülő kutyák hódítanak a Kickstarteren



|

A tulajdonos minden mozdulatát képes rögzíteni GoPro kamerájával az Airdog.

Hirdetés

Az egyre szélesebb körben elterjedő drónok egy meglehetősen szokatlan változatának tervei láttak napvilágot, melynek megvalósításához a Kickstarter-en keresztül gyűjtenek pénzt a készítők.

Hirdetés

A különleges GoPro kamerával felszerelt - tehát teljes értékű akciófelvevőként funkcionáló - "repülő" a tulajdonosára helyezett szenzor jeleit érzékelve, levegőből rögzíti az eseményeket, és hűséges négyszárnyúként követi is gazdiját. Az Airdog elsődlegesen egy karra erősített irányítópult segítségével vezérelhető, azonban a fejlesztők készítettek egy okostelefon applikációt is, melynek segítségével a beépített GPS modulnak köszönhetően, akár rögzített útvonalon is túrázni küldhetjük drónunkat. Sajnos a repülő eb vízbe zuhanva nem biztos, hogy egyben marad, és egyenlőre még az akadályok közötti manőverezés is gondot jelent számára, ám ezen felmerülő problémákat még a start előtt orvosolni kívánják a készítők.

A nagylelkű adományokat természetesen most is jutalmazzák, így aki 995 dollárnál magasabb összeggel támogatja a Kickstarter-projekt megvalósulását, az ősz környékén az elsők között veheti át a rögzítésre kész repülő jószág egy példányát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.