Hirdetés

Részmunkaidős sofőröket keres az Amazon



|

Csomagok kiszállítására kellenek a rugalmas munkaidejű futárok.

Hirdetés

Mindenki az Ubert másolja. Az Amazon ma bejelentette és elindította a Flex nevű új szolgáltatását, amely keretében a rendeléstől számított 1 órán belül kiszállítandó Prime csomagok fuvarozásához keres munkaerőt. A leendő futároknak legalább 21 éveseknek kell lenniük, át kell menniük egy háttérvizsgálaton, továbbá saját autóval és androidos okostelefonnal kell rendelkezniük.

Hirdetés


A munkavégzés rugalmas módon történik, a sofőrök a lehetőségeikhez mérten napi 2-4-8 órás blokkokban vállalhatják a munkát, de a jövőben lesz 12 órás műszak is. A sofőrök óránként 18-25 dollárt kereshetnek, azonban a jelek szerint a vállalat semmilyen a munkával kapcsolatos költséget sem áll, azaz ebből lejön például az üzemanyagköltség is.


Az Amazon Flex elsőként a Seattle városában vált elérhetővé, de a közeljövőben New York, Baltimore, Miami, Dallas, Austin, Chicago, Indianapolis, Atlanta és Portland túl sok szabadidővel rendelkező autósai is jelentkezhetnek a futármunkára.


(Forrás: The Verge | Nyitókép: Stephen Woods)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.