Hirdetés

Ricoh fényképező furcsa keresővel



|

12 megapixel a GX200-tól.

Hirdetés

 

A Ricoh bemutatta legújabb digitális fényképezőgépét, a GX200-at. A gép már egy új, 1/1,7 inches 12 megapixeles CCD-szenzort használ, a szintén újdonságnak számító Smooth Image Engine III zajcsökkentő rendszerrel együtt.

 

A kompakt és tükörreflexes gépek között átmenetnek számító készülék 2,7 inches LCD kijelzőt kapott, és folyamatos RAW-felvételi módban 5 FPS-t teljesít. A széleslátszószögű lencsék 24 és 72 milliméter között állíthatóak.

 

A 25 milliméter vastag fényképező SDHC-kártyahellyel is rendelkezik, ami azonban a legfurcsább rajta, az a dönthető elektronikus képkereső - szerencsére ez eltávolítható a körülbelül 350 angol fontba (105 000 forint) kerülő GX200-ról.

 

ricoh_gx200_front_back.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.