Hirdetés

Rossz ötlet volt a McDonald’s ingyen fitnesz-karkötője



|

Az okoskarkötőkkel a mozgást szerették volna ösztönözni, de rosszul sült el az akció.

Hirdetés

Sokan gondolják úgy, hogy az emberek nem azért látogatják meg a McDonald's-ot, hogy egészségesen étkezzenek. 

Hirdetés

Az étteremlánc azonban gyakran igyekszik okos választásokat kínálni és ajánlani a vevőinek, többek között a Happy Meal menükben. 

A McDonald's egyik új akciója az volt, hogy Amerikában és Kanadában ingyen adtak olyan fitneszes okoskarkötőket, amelyeket gyerekeknek fejlesztettek ki. A terv az volt, hogy ösztönözzék őket a mozgásra. 

Sajnos az akció rosszul sült el, ugyanis egyre több olyan jelentés bukkant fel, amely szerint az eszköz bőrirritációt okoz. A McDonald's így az akció második napján kénytelen volt leállítani a promóciót. 

A jövőben valami mással kedveskednek majd a vásárlóknak. Azt nem tudni, hogy a viselhető eszköz miért okozott bőrirritációt, de a cég vizsgálja az ügyet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.