Hirdetés

Saját vidámparkot kap Super Mario



|

Japánban épül fel a szórakoztató központ a Nintendo és az Universal Studios közreműködésével.

Hirdetés

A szellemi produktumait régebben még foggal-körömmel védelmező Nintendo és az Universal Studios tavalyi megállapodása után várható volt, hogy a japánok híres figurái hamarosan vidámparkokban is felbukkannak. Talán senkinek nem akkora meglepetés, hogy minderre legelőször Tokióban kerül majd sor...

Hirdetés

Az Universal Studios tokiói komplexumában természetesen nem csak szétdobnak néhány szobrocskát, hanem külön negyedet építenek ki a Nintendo hőseinek. A fókuszban a népszerű vízvezetékszerelő, Super Mario áll, az ígéretek szerint legalább olyan komolyan felépített világot járhatunk be, mint a Harry Potter park esetében. A látnivalók mellett rengeteg kipróbálható játék várja a látogatókat, nyilván minden rajongó ezernyi szelfit készít majd a híres karakterekkel.

A teljes projektre körülbelül 350 millió dollárt különített el az Universal Studios, a munkálatok pedig a tervek szerint 2020-ra fejeződnek be. Azok a szerencsések tehát, akik ellátogatnak majd a négy év múlva esedékes tokiói olimpiára, már kipróbálhatják, milyen szórakozási lehetőségeket kínál élőben Super Mario.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.