Hirdetés

SanDisk: 8 gigás Sansa Clip



|

Nagyobb tárhellyel, de változatlan külsővel jelent meg az új Sansa.

Hirdetés

Érdekes ellentét övezi mostanság a hordozható multimédiás lejátszók piacát. A flash-alapú tárhelyek folyamatosan fejlődő gyártástechnológiája és csökkenő gyártási költségei révén egyre több adatot vagyunk képesek tárolni, több ezer-tízezer zeneszámot is magunkkal cipelhetünk, ha épp erre vágyunk. Eközben pedig maguk a hardverek egyre kisebbek lesznek,  szinte állandó figyelemmel kell kísérni meglétüket, nehogy elhagyjuk a féltett kis masinát.

 

sandisk_sansa_clip_8g.jpg
 

 

A Sansa Clip tökéletesen beleillik az előbbi kis jellemzésbe, hiszen pont a mai nap rántották le a leplet a 8 GB-os verzióról. A kizárólag fekete színben forgalomba hozott lejátszóra így akár 4000 dalt is rámásolhatunk, melyek MP3, WMA és WAV formátumúak lehetnek. Elődjeihez hasonlóan az FM-rádió és a diktafon funkciók is beletartoznak a repertoárba.

 

A mindössze 25 grammot nyomó Sansa Clip OLED kijelzőjének hála nem kevesebb, mint 15 órás lejátszási üzemidőt képes biztosítani tulajdonosa számára. Nem is rossz paraméter ez egy 100 dolláros MP3-lejátszóért, mely hamarosan hazánkban is a boltok polcaira kerülhet.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.