Hirdetés

Shuttle barebone Core i7-tel



|

Az SX58H7-hez 500 wattos táp, és maximum 16 GB DDR3-as memória jár - játékosoknak és a kis méretet kedvelőknek.

Hirdetés

 

A Shuttle bemutatta legújabb barebone-ját, amely zászlóshajónak számít az általuk kínált mini-PC-k között. Játékosoknak, és a kis méretet kedvelő felhasználóknak ajánlják.

 

A masszív felépítésű, fényes házzal ellátott SX58H7 csupán 32,5 x 20,8 x 19 centimétert foglal el egy asztalon. A kettő darab PCI-Express 2.0 x16-os foglalat mellé két videókártya-hely is akad a gépben, így akár iker-GPU-val is használható.

 

A nagy erőforrásigényeket is képes kielégíteni a barebone, ugyanis maximum 16 GB DDR3-as memóriát képes befogadni. Alumínium házába két SATA II-es HDD szerelhető. Az Intel Core i7 processzorokkal működő SX58H7-at egy 500 wattos táp látja el energiával.

 

A mini-PC még 2009 első negyedévében kapható lesz, ajánlott végfelhasználói ára 483 euró (146 000 forint).

 

shuttle_sx58h7.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.