Hirdetés

Sportoláshoz fejlesztett fejhallgatókat a Philips



|

Az új széria 2021 első félévétől 4 új vezeték nélküli modellel bővül.

Hirdetés

Az aktív sportolók és sportrajongók (16-25 év közöttiek csoportja) közel 2/3-a használ sportolás közben fejhallgatót - és az aktív mozgáshoz kifejlesztett fejhallgatók előnyei egyre vonzóbbnak bizonyulnak. A tökéletes illeszkedés és kényelem, a tartósság, a nagyszerű hangzás mellett már az új biztonsági és higiéniai funkciók is megjelentek.

A GO széria termékei mindenfajta sporthoz és aktív életmódhoz ideálisak, legyen szó rendszeres edzésről vagy alkalmi szabadtéri mozgásról, akár futásról, biciklizésről vagy edzőtermi edzésről, otthoni jógázásról. A vezetékektől mentes modellek por- és verejtékállók, illetve vízállók, az innovatív funkciók sora magában foglalja a pulzusmérést, a csontvezetéses hangot és az UV-tisztítást.

A Philips sportfejhallgató-sorozatának fejlesztésénél arra is figyeltek, hogy biztonságban legyenek a felhasználók az integrált LED-fényeknek (A6606), fényvisszaverő csíkoknak és egyszerű érintéssel történő vezérlésnek köszönhetően. Ezáltal a termékek ideálisak a sötétedés utáni edzéshez.

Hirdetés

Philips A7306 Sports TWS In-ear fülhallgató

A három különböző színű szárnyhegy és három levehető fülhorog segítségével elért jó illeszkedésnek köszönhetően kiváló a passzív zajszűrése, míg a nagyméretű 9 mm-es meghajtók a megfelelő hangzását biztosítják. Egyszeri feltöltéssel akár hat órán át használható, a hordozható töltőtok segítségével pedig plusz 18 órán át működőképes. A 15 perces gyorstöltés pedig egy óra lejátszási időt kínál. Tökéletes a hosszú és magas minőségű zenehallgatáshoz. A sportrajongók az A7036 beépített pulzusmérőjén keresztül is nyomon követhetik teljesítményüket, amely kompatibilis a jelenleg elérhető legnépszerűbb fitneszalkalmazásokkal.

Az A7036 hosszú élettartamot és kiváló balesetvédelmet garantál, köszönhetően annak, hogy víz-, por- és verejtékálló. És mivel a tisztaság a legtöbb felhasználó számára is kiemelt fontosságú, az A7036 a töltőtokon keresztüli automatikus UV-tisztító funkciónak köszönhetően alig több mint 20 másodperc alatt tisztítható. A felhasználók biztonságát egy speciális ún. egyérintéses figyelő funkció segíti, melynek köszönhetően azonnal hallhatóvá teszi a külső környezet hangjait.

Philips A6606 - Csontvezetéses sportfejhallgató

A hagyományos, a hangot a membrán segítségével megszólaltató fejhallgatóval ellentétben az A6606 vezeték nélküli modell csontvezetéses technológiát alkalmaz, amely a felhasználó arccsontján keresztül továbbítja a hangot a fülbe, lehetővé téve számukra a kiváló minőségű zene élvezetét, miközben a fül szabadon hagyásával hallhatóvá válnak a környezet háttérhangjai is, ami különösen forgalmas helyeken fontos. Az A6606 szuperkönnyű, megerősített titánszerkezetű modellje tökéletesen illeszkedik a kerékpáros sisak alá, és kiegészítő biztonsági funkcióként jól látható LED-fények vannak a fejhallgatón, melyeket a Philips Headphones App segítségével lehet kezelni.

Philips A4216 - Vezetéknélküli sport fejhallgató

A Philips A4216 vezeték nélküli, on-ear (fülre illeszkedő) fejhallgató minden sporttevékenységhez és az aktív szabadtéri tevékenységekhez ajánlott - a fülre helyezkedő "párnákkal", jó passzív zajszűréssel és nagy, 40 mm-es meghajtókkal kiváló hangminőséget nyújt, mélyhang visszaadással. Az intenzív használathoz rendkívül hosszú, 25 órás üzemidővel és gyors töltési funkcióval, valamint különleges hűtőgéllel ellátott memóriahab-betétekkel rendelkezik, amelyeket kivehető és mosható szövethuzatok borítanak a fokozott higiénia érdekében.

Philips A3206 - Vezetéknélküli ear-bud fülhallgató

A Philips A3206 a teljesítmény, a kényelem és a biztonság kombinációját kínálja a futók és a túrázók, valamint edzőteremben sportolók számára. A Google és a Siri kompatibilis ultrakönnyű füldugók vízállók és hosszú, 10 órás üzemidőt biztosítanak. Három cserélhető kényelmes szárnyhegy és három fülhorog biztosítja az egyedi illeszkedést, míg a kevlár bevonatú, fényvisszaverő kábel extra biztonságot nyújt gyenge fényviszonyok mellett is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.