Hirdetés

Steve Ballmer két ügy kapcsán is kritizálta a Microsoftot



|

Androidos alkalmazásokat és jobb pénzügyi kimutatást szeretne a volt vezető.

Hirdetés

Steve Ballmer jelenleg a Microsoft legnagyobb egyéni részvényese, így érthető módon a vállalat Bill Gates utáni és Satya Nadella előtti vezérigazgatója megtisztelte jelenlétével a legutóbbi részvényesi gyűlést. Az eseményen Satya Nadella megkapta a nyilvánvaló kérdést, miszerint mit kíván tenni a vállalat az okostelefonos Windows esetében tapasztalható alkalmazás-problémával, azaz miként veszik majd rá fontos alkalmazások készítőit a Windows 10 Mobile rendszerű appok elkészítésére.

Hirdetés


A borítékolhatónak megfelelően Nadella a Windows 10, Windows 10 Mobile és Xbox One rendszereken egyaránt futtatható univerzális alkalmazásokkal próbálta kivágni magát a csávából, mire Ballmer megjegyezte, hogy "az nem fog működni". Szerencsére Steve konstruktívan állt hozzá a témához, véleménye szerint a Windows rendszerű mobiloknak képessé kell válniuk az androidos alkalmazások futtatására.


Steve Ballmer ezen felül azt is kifogásolta, hogy a Microsoft pénzügyi jelentéséből a részvényesek nem tudnak érdemi információkat leszűrni a felhős szolgáltatások teljesítményéről, a nagy showman konkrétan rizsának nevezte a dokumentum vonatkozó részét.


"Élvezzük a Steve-vel való rendszeres beszélgetéseinket, továbbá a többi befektetőnkéhez hasonlóan nagyra értékeljük az ötleteit és visszajelzéseit" - nyilatkozta az ügy kapcsán Chris Suh, a Microsoft befektetőkkel való kapcsolattartásért felelős menedzsere.


(Forrás: The Verge | Nyitókép: Long Zheng)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.