Hirdetés

Szombat estig ingyen beszerezhető a DiRT: Showdown



|

Újból Codemasters játékot osztogat ingyen a Humble Store.

Hirdetés

Már vagy két hete nem lehetett durván leárazott számítógépes játékok százai közül válogatni, a tarthatatlan állapotot megelégelve a Humble Store elindította a Winter Sale akcióját. Két korábbi akciójához hasonlóan a vállalat ezúttal is ingyen játék osztogatásával próbálja (sikeresen) felhívni a vásárlók figyelmét a pénzköltési lehetőségre, így magyar idő szerint 2017. január 14. 19:00-ig bárki ingyen beszerezheti a DiRT: Showdown autóversenyzős játékot.


Hirdetés


A Codemasters által fejlesztett játék igényléséhez csak egy ingyenes Humble Store felhasználói fiókra van szükség, a bejelentkezés után ezen a lapon kérhető egy kópia. A digitális játékbolt által az akció keretében kiadott Steam termékkulcsokat 2017. január 28-ig kell beváltani, a határidőig nem beváltott kódokat automatikusan letiltja majd a Humble Store.



DiRT: Showdown minimum rendszerigény:

- Windows Vista (vagy újabb)
- 3,2 GHz-es AMD Athlon X2 vagy Pentium D processzor
- 2 GB RAM, 15 GB szabad hely a háttértáron
- AMD Radeon HD 2000, NVIDIA GeForce 8000, AMD A4 (APU), Intel HD 2500 GPU


(Forrás: GameStar, Humble Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.