Hirdetés

Szombat estig ingyen tölthető a DiRT 3 Complete Edition!



|

Ezúttal a Humble Bundle osztogat ingyen Steam játékkulcsokat.

Hirdetés

Szokatlanul ütős hete van a számítógépes játékosoknak. Szerdán az Ubisoft kezdte el ingyen osztogatni a nagy sikert aratott Far Cry 3: Blood Dragont, most pedig limitált ideig a Humble Bundle jóvoltából beszerezhető a DiRT 3: Complete Edition. A kérdéses játék az elmúlt évek egyik legjobb ralis címe, a leárazás nélküli alapára 30 euró, azaz olyan 9200 forint.


Hirdetés


A Humble Bundle promóciója magyar idő szerint 2016. november 12. 19:00-ig érvényes, így érdemes sietniük a DiRT 3: Complete Edition iránt érdeklődőknek a beszerzéssel. Az igénylési folyamat rendkívül egyszerű: jelentkezzünk be a Humble Bundle webhelyén, kössük össze a Humble felhasználói fiókunkat a Steam felhasználói fiókunkkal, kattintsunk a játék adatlapjának tetején lévő zöld "Get if Free" gombra, végül adjuk le a kosárban lévő rendelést. A bankkártyánk adatait jelen esetben nem kell majd megadnunk.



Ha minden jól ment, akkor azonnal megkapjuk a DiRT 3: Complete Edition licenckulcsát, amelyet a Steam kliensprogram Játékok → Termék aktiválása a Steamen… menüben tudunk beváltani. Ezután a játék "örökre" hozzáadódik a Steam felhasználói fiókunkhoz. A kapott termékkulcs legkésőbb 2016. november 19. 19:00-ig váltható be.


Végül megemlítendő, hogy Windows mellett a játék macOS rendszerű számítógépeken is futtatható, a felhasználók mindkét verzió használatára jogosulttá válnak.


DiRT 3: Complete Edition minimum rendszerigény (Windows)

- Windows Vista vagy újabb
- AMD Athlon X2 (2,8 GHz), Intel Pentium D (2,8 GHz) CPU
- 2 GB RAM, 15 GB szabad hely
- AMD Radeon HD 2000 (256 MB), NVIDIA GeForce 8000 (256 MB) videokártya


(Forrás: GameStar, Humble Support)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.