Hirdetés

Sztrádán játszott GTA-sat egy kanadai kisfiú



|

Kétszer kellett megállítaniuk a rendőröknek a 11 éves sofőrt.

Hirdetés

Mindenki tett borzalmasan buta dolgokat kiskorában, azonban egy kanadai kisfiú most szombat este valószínűleg überelte a többség komoly csínytevéseit. A kisfiú az életkorának egyáltalán nem megfelelő Grand Theft Autóval való játék után úgy döntött, hogy ideje élőben is kipróbálni a vezetést, így elkötötte az éppen alvó szüleinek autóját.


Hirdetés


A rendőrséghez röviddel később több hívás is beérkezett, amelyek szerint a Torontótól északra lévő 400-as autóúton össze-vissza hajt egy sofőr. Egy járőrautó beérte a furcsán mozgó járművet, ami először meg is állt, ám az intézkedés megkezdése előtt a sofőr újból elindult, megpróbálta lerázni a rendőrt. Több járőr is csatlakozott a hajszához, röviddel később pedig sikerült bármiféle baleset nélkül megállítani az egyszer 120 km/h sebességre is felgyorsult kocsit. A rendőrök alaposan meglepődtek, hogy egy 11 éves kisfiút találtak a volán mögött.



Kikérdezése után a rendőrök a kisfiút és az autót is visszaszolgáltatták a szülőknek, senki ellen sem fognak eljárást indítani.


(Forrás: Motherboard, GlobalNews.ca | Nyitókép: Michael Gil)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.