Hirdetés

Szuper játék geek gyerekeknek



|

A Gizmos and Gadgets Kit 12 csináld-magad tech feladványt tartalmaz.

Hirdetés

Mit lehet adni egy gyereknek, akit érdekel az elektronika, a kütyük, de kevés neki a LEGO, viszont jobb lenne, ha nem apa iPhone-ját szedné darabokra? Itt a megoldás

Hirdetés

A Gizmos and Gadgets Kit egy olyan csomag, amelyben 12 csináld-magad tech jellegű projekt található, többek között mini pinball, buborékfújó-gép és vezeték nélküli ajtócsengő. 

Az alapoktól kezdve olyan elemekkel lehet építkezni, mint fényérzékelő szenzor, ventilátor, vezeték nélküli jeladó és más hasonlók. 15 elektronikai alkatrész és plusz tartozékok vannak, mint kerekek vagy akkumulátorok. 

A biztonság kedvéért van egy 23 oldalas útmutató is, ami PDF-ben ingyen letölthető. 

A LittleBits még egy Invent nevű appot is kiadott, amelyben fel lehet fedezni mások munkáit. A projektekért kitűzők járnak, és vannak részletes útmutatók is. 

A kit ára 200 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.