Hirdetés

Szuperemberek az interaktív Elle Man iPad magazin új számában



|

Ingyenesen letölthető a legújabb Elle Man iPadre készített verziója

Hirdetés

Ez a szám a tudomány és a technika világába enged bepillantást a sajátságos Elle Man szemszögből. A címlapon Simon Baker, a mentalista, aki valóban különleges képességekkel rendelkezik, de mentálisan amúgy rendben van. Vezető írásunk arra keresi a választ, hogy vajon milyen irányba fejlődik az emberiség. A szuperembereké a jövő, vagy esetleg valóban átvehetik a gépek az uralmat? Megmutatjuk egy cikk erejéig, hogy miért nem adekvát ma már az IQ mérése, és mi válthatja fel. Kezébe adunk az olvasónak egy olyan technikát (cold reading) vagy legalábbis a hozzá vezető utat, aminek segítségével nagyon sok mindent megtudhatunk a beszélgetőpartnerünkről – mintha csak magunk is mentalisták lennénk. Interjú olvasható Szabó Kimmel Tamással, akinek a személyében feloldódik a modern férfi számos belső ellentmondása. Maróth Miklós professzor úr, a Közel-Kelet talán legelismertebb hazai szakértője, pedig kimerítő magyarázatot ad arra, hogy miért érti végzetesen félre a Nyugat az arab világot.


És természetesen van sok divat, dekor, kütyü és kultúra, továbbá interaktivitás, nem várt megoldások, mozgó képek, videók, hangeffektek színesítik a kiváló írásokat.

Az interaktív Elle Man iPad elérhető az AppStore-ban: https://itunes.apple.com/us/app/elle-man/id573898179?mt=8

Hirdetés

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.