Hirdetés

takeMS deejay MP3 teszt



|

Kis mérete ellenére akár videókat is lejátszik a deejay és 8 GB nem olyan kevés

Hirdetés

 

 

Nagyon kicsire és könnyűre sikerült a takeMS mindössze egy hüvelykes színes kijelzővel felszerelt médialejátszója. A fényes műanyag ház illesztései precízek, ugyanakkor a készülék kissé törékeny benyomást kelt, talán mert a rejtett nyomógombok a burkolat „behorpasztásával” aktiválhatók.

 

Elsődleges funkciója természetesen a zenehallgatás, MP3 és WMA formátumokat kezel. Hat hangszínből választhatunk, van véletlen lejátszás (shuffle) és lejátszólistát is összeállíthatunk a készüléken . Az FM rádió könnyen kezelhető, de csak az adók mintegy felét hozta be és elég zajosan. Kiegészítő diktafon funkció áll még rendelkezésre. Ha nem a mechanikus főkapcsolóval lőjük le a lejátszót, hanem a kikapcsolás funkcióval, akkor annál a számnál folytathatjuk a lejátszást, ahol abbahagytuk.

 

takems mp3 deejay plaíer 8 gb
 

Beépíett akkumulátora töltéséhez a számítógép USB kapuját vagy a mellékelt adaptert használhatjuk. Utóbbival a töltés gyorsan, két-három óra alatt lezajlik. Az üzemidő a gyakorlatban (lapozással, némi képernyőmenü használattal) mintegy három-négy órányira tehető.

 

Egy mini CD lemezt is találunk a csomagolásban, ezen kapott helyet a konverziós program, amivel videoklippeket alakíthatunk át a deejay által lejátszható formátumú AVI állománnyá. Tekintettel a kijelző kis méretére ez inkább hangulatos kiegészítő lehetőségnek tekinthető, semmint fő funkciónak. Fülhallgatót is mellékel a gyártó, ez azonban inkább induló kiegészítő, érdemes lecserélni, egy közepes árfekvésű fülhallgatóval már valóban jó hangzást értünk el. Kezelése meglehetősen egyszerű és árához képest jelentős kapacitást kínál a teszt során kipróbált 8 gigabájtos deejay,  mely kapható 2, 4 és 16 gigabájtos változatban is.

 

 


 

Névjegy

 

Termék: takeMS MEM-P3 Player deejay

Forgalmazó: SpeedShop Kft.

Ár: 22 000 Ft

Web: hopp.pcworld.hu/6068

 


 

Adatok

 

  • Színes LCD kijelző (128×160 képpont)
  • 8 GB kapacitás
  • MP3, WMA hang formátum támogatás
  • AVI video lejátszás, JPG képlejátszás
  • FM rádióvevő, hangfelvevő funkció
  • 92×40×9 milliméteres befoglaló méretek
  • Beépített lítium ion akkumulátor, legfeljebb 5 órás üzemidő
  • USB töltő, fülhallgató mellékelve

 

 

 

Értékelés

 

takeMS MEM-P3 Player deejay

Előny: Nagy kapacitás, egyértelmű menürendszer, kis méret és tömeg, egy középkategóriás fülhallgatóval jó hagminőség

Hátrány: Gyenge minőségű FM vétel és fülhallgató

Teljesítmény: 4

Szolgáltatás: 4

Ár/Érték: 4,5

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.