Hirdetés

Tanácsokkal is szolgál az Oral-B elektromos fogkefe



|

Remélhetően megéri a brutális árát a Bluetooth kapcsolatot használó kütyü.

Hirdetés

A Reuters beszámolója alapján a jövő heti Mobile World Congress-en teljesen formálisan is bemutatkozik majd a Procter & Gamble legújabb terméke, az okos Oral-B elektromos fogkefe. A kütyü jelentősen eltér a feltehetően mindenki által ismert modellektől, ugyanis Bluetooth segítségével csatlakozik a felhasználó okostelefonjához, a támogatott szoftveres platformok egyelőre nem ismertek.
 

Hirdetés


Az okos Oral-B elektromos fogkefe 219 eurós – a hír írásakor durván 69 ezer forintos – áráért cserébe folyamatosan figyelemmel követi a fogyasztó fogmosási szokásait, a hozzá tartozó alkalmazás tanácsokat ad a hatékonyabb és szélesebb körű fogápolás érdekében.


„A fogorvosok mindig azt mesélik, hogy az emberek remek munkát végeznek a náluk való megjelenés előtti héten. Viszont mikor belenéznek a szájukba, akkor semmivel sem tudják leplezni, hogy fogmosáskor bizonyos területeket rendszeresen kihagynak” – árulta el Michael Cohen-Dumani, a P&G társigazgatója az okos Oral-B elektromos fogkefét kommentálva.


(Forrás: Reuters, CNET | Fotó: Chris Ainsworth)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.