Hirdetés

Táskarádió reneszánsz



|

Nem egy nosztalgikus, táskarádiót mintázó készülék jelent meg napjainkban, digitális keretek között újraértelmezve a régi műfajt. A Tivoli iPod dokkolója a múlt és a jelen abszolút ötvözőjeként jelent meg a piacon.

Hirdetés

Az iYiYi megjelenésében követi az Apple igényes „szappantartó” designját, hogy a csatlakozójába helyezett lejátszókkal ne ütközzön stílusban. A szappantartó itt csak a stílus letisztultságára vonatkozik, egyáltalán nincs olcsón fröccsöntött érzésünk a készülékkel. Jó megfogni, alaposan ösze van rakva, nem recseg-ropog, ha odébb helyezi az ember. Kapható fényes fekete és fehér kiszerelésben egyaránt.



Nem nagyobb egy régi táskarádiónál az asztali használatra tervezett készülék, így olyan hatalmas hangszóróknak nem jut benne hely, két három hüvelykes tányérra épül a rendszer. Mégis sikerült megoldani, hogy egy szoba betöltéséhez elegendő erőt adjon ki magából az iYiYi, anélkül, hogy számottevően torzítana vagy berezonálna. Igen jó a mélyhang kezelése és a középtartomány sem veszik el a basszus és a magas hangok között.

 

 

IYIYIWS_Large.jpg

 

 

Alaphivatása az iPod kezelése, ha a csatlakozóba helyezzük hordozható lejátszónkat, akkor az automatikusan töltődik és elindul. Az iYiYi távirányítójával nem csak a dokkoló funkciói kezelhetők, hanem az iPod albumok és lejátszólisták is. A homlokzaton lévő fejhallgató csatlakozás igencsak jól jöhet a mindennapokban, ha környezetünktől akusztikusan leválasztva szeretnénk létezni.

 

 

iYiYiBlk_.jpg

Nem ez az első iPod dokkoló-kiegészítő, amivel szembesülnek a vásárlók, mégis sikerül felülmúlnia a vetélytársakat, egyrészt a már említett minőségben, másrészt funkcionalitásban. Két (Aux és Mix) bemenetet találunk a hátoldalon, így tetszőleges külső egységeket kapcsolhatunk hozzá, kihangosíthatjuk a PC-t, egy CD lejátszót, játékkonzolt vagy a tévét. A Mix bemenet jele rákeveredik a hangra, így karaokéhez vagy élőhangos nyelvtanulásra is használható a készülék. A beépített RDS kompatibilis AM/FM rádió révén mindig van mit hallgatni, beépített antennája mellé külső huzalantennát is mellékel a gyártó. Öt kedvenc csatornát tárolhatunk el és ébresztő funkciót is használhatunk.



Az igen kedvező összhatást mindössze a magas ár rontja le, 115 000 Ft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.