Hirdetés

Te neveztél már a Scratch Meccsre?



|

Már csak két hét van hátra a 12-16 éves lányoknak kiírt programozó verseny első fordulójából. A győztes Londonba, a Facebook irodájába látogathat.

Hirdetés

November 10-én zárul a Scratch Meccs első fordulója, így érdemes az utolsó simításokat elvégezni a beadandó algoritmusokon. A kétfordulós versenyre 3 fős 12-16 éves lányokból álló csapatok jelentkezhetnek, a cél hogy az adott program kellően összetett, kidogozott és újszerű legyen, önfeledt játékélményt nyújtva. Ha úgy érzed, hogy képes vagy a Scratchben barátnőiddel egy ilyen bonyolultságú program megalkotására, ne habozzatok, hiszen egy londoni utazást is nyerhettek, amely keretén belül akár a Facebook kulisszái mögé is bepillanthattok.

Hirdetés


A projekteket az első forduló végén egy négytagú zsűri értékeli november folyamán, és választja ki a 10 legjobb csapatot, akik részt vehetnek a decemberben rendezett döntőn. A zsűri olyan neves szakemberekből áll, mint Harcsa Veronika, jazzénekes, Balogh Péter, korábbi NNG vezérigazgató, angyal befektető, Turcsányi-Szabó Márta, az ELTE IK docense, a T@T labor vezetője, valamint Dékány Dalma, grafikus.

További információ a versenyről: scratchmeccs.hu

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.