Hirdetés

Teac MP-500 - MP3-lejátszó



|

Az olcsóságra törekvő, álta- lában silány lejátszók döm- pingjében mindig öröm mi- nőségi példányt kézbe venni

Hirdetés

Ilyen a Teac MP500-as modellje is: az igényesen kidolgozott és impozáns megjelenésű eszköz egyetlen hátránya, hogy azonnal meglátszanak rajta ujjlenyomataink – ettől eltekintve azonban elégedettek voltunk „alakításával”. Egy gigabájtos kapacitása nem tűnik soknak, annak azonban, aki kifejezetten zenehallgatásra kívánja használni, elég. Hagyományos gombokat csak mutatóba találunk rajta, és még ezekre is alig lesz szükség, hisz kezelésére a képernyő melletti érintőgombok szolgálnak. Bekapcsolása után derül ki furcsasága: a feliratokkal ellentétben nem álló, hanem fekvő kialakítású. Ez azonban mit sem von le használati értékéből, a jól összeállított menünek köszönhetően remekül kezelhető, ráadásul a fektetett kijelző jobban kiaknázható videó nézése közben.

Saját fülhallgatóját használva csupán átlagos hangzásra számíthatunk, ha viszont ezt egy minőségi darabra cseréljük, sokkal többet hozhatunk ki belőle.

 

teac mp500.jpg

 

Adatok:

- Egy gigabájtos tárkapacitás

- Kéthüvelykes, 262 ezer színű kijelző

- MP3/WMA lejátszás, FM-rádió

- Használható háttértárként

- USB 2.0-s csatlakozás

- USB-ről tölthető

- Legfeljebb 50 órás üzemidő

- 54 grammos tömeg

 

 

Előny: igényes kidolgozás

Hátrány: könnyen meglátszanak rajta az ujjlenyomatok

 

Teljesítmény: 93

Szolgáltatások: 87

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.