Hirdetés

Térhangzás játékosoknak



|

360 fokos térélményt nyújt a Logitech G51 Mátrix üzemmódban is.

Hirdetés

Azok a felhasználók, akik életre akarják kelteni számítógépes játékaikat, nem fognak csalódni a Logitech G51 teljesítményében. A tökéletes, 360 fokos teret kitöltő hangzás még akkor is működik, ha a játék egyébként nem kínál többcsatornás hanghatásokat.

 

Szinte az összes digitális zenei tartalom és sok játék is csak két csatornás sztereó hangzásra van felkészítve. A Logitech saját fejlesztésű Mátrix térhangzás megoldását használva a G51 hangszórórendszer a sztereó jelet annak minőségromlása nélkül 6 különböző csatornára bontja. Ez azt jelenti, hogy ha egy bizonyos játék nem kínál gyárilag hatcsatornás hangot, mi akkor is teljes térhatással élvezhetjük azt. Ennek a térhatású hangzásnak köszönhetően jobban teljesíthetünk kedvenc játékainkban: egy lövöldözős menetben például könnyebben meghalljuk, ha valaki mögöttünk settenkedik, és azt is jobban érzékeljük, hogy milyen irányból érkeznek a golyók, ha éppen lőnek ránk.

 

g51.jpg

 

A 155 Wattnyi névleges RMS (négyzetes középérték) teljesítményű G51 hangszórókészletet nagy igénybevételre tervezték. A G51 rendszer minden hangdobozban két hangsugárzót hajt meg FDD2 (frekvenciaosztásos) technológiával, ami egységes hangmezőt képez. Az FDD2 elkerüli a - korábbi dupla hangsugárzós rendszereket sújtó - magasfrekvenciás átfedéseket, ami egyenetlen hangzást okozna. A végeredmény olyan stabil hangképzés, ami a szobában bárhonnan tökéletesen hallható. A lézerrel megformált hangsugárzók tisztán és torzításmentesen adnak vissza minden rezdülést.

A Logitech G51-es hangszórójába olyan továbbfejlesztett vezérlőpultot épített, amin fejhallgatónak és mikrofonnak is találunk jack csatlakozókat. A vezérlőpulton külön némítógomb van a játék hangjainak lekapcsolására és a mikrofon letiltására. LED-ekkel kiegészített, önálló szabályzókkal állíthatjuk be a mélynyomó, a középcsatorna és a többi hangszóró hangerejét külön-külön. A vezérlőpult szilikonos lábainak köszönhetően nem kell többé azon aggódnunk, hogy egy intenzív játékba belemelegedve véletlenül odébb toljuk azt.

 

A Logitech G51 Surround Sound Speaker System várhatóan októbertől lesz kapható Európában, magyarországi végfelhasználói ára még nem ismert.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.