Hirdetés

Tim Cook a Google vezérével vacsorázott



|

Azt senki sem tudja, hogy miről beszélgettek, de egyikük sem volt túl nyugodt.

Hirdetés

Minden jel arra mutat, hogy Tim Cook, az Apple jelenlegi ügyvezetője sokkal nyitottabb a barátságos kapcsolatra a Google-lel, mint Steve Jobs valaha volt. Cook ugyanis több fotó szerint is együtt vacsorázott a Szilícium-völgy egyik legjobb vietnámi étteremében a Google ügyvezetőjével. 

Hirdetés

Azt, hogy Tim Cook és Sundar Pichai miről beszélgettek, senki sem tudja. A Palo Altoban található Tamarine Restaurant mindenesetre mindkettejük számára semleges területet jelentett. 

Amennyire a képekből meg lehetett ítélni a helyzetet, bár mindketten fogyasztottak bort, de az üléshelyzetük és a testbeszédük alapján kicsit sem voltak nyugodtak. 

A két óriáscég hasonló helyzetben futott össze 2010-ben is, amikor Steve Jobs és Eric Schmidt ültek egy asztalnál. Akkor mindennél feszültebb volt a helyzet a két vállalat között, és Jobs valóságos háborút hirdetett, amiért az Android "ellopta" az iPhone funkcióit. Azután kezdődött a pereskedés a Samsunggal. 

A legtöbben csak remélik, hogy ezúttal sokkal békésebb és barátibb volt a téma Cook és Pichai között. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.