Hirdetés

Többet szidjuk a lassú PC-t, mint amennyit nyaraltunk



|

Egy magyar irodai dolgozó évente minimum 19 napot pazarol el lassú és vacak gépek használatával.

Hirdetés

A Sharp legújabb kutatási eredményei a nyári szabadságolások végével zárultak le, és azt mutatják, hogy a magyar irodai dolgozó évente minimum 19 napot pazarol el lassú és vacak gépek, eszközök használatával. 

Hirdetés

A fájlok szerveren történő keresésével például napi átlag 22 percet tölt egy irodai alkalmazott a rossz keresők miatt, de a nyomtató melegedésére és működésére is sok idő elmegy még. 

A Sharp felmérése szerint a magyar irodai dolgozó naponta 35 percet is eltölthet ilyen felesleges dolgokkal, ami összesen évi 19 napot jelent - ez több, mint amennyit a legtöbben nyaralnak. 

A felmérésben résztvevők 70 százaléka mondta azt, hogy a munkahelyük irodai eszközei elavultak. 48 százalék úgy érzi, hatékonyabban dolgozna modernebb gépekkel, 12 százalék pedig új állás után sem nézne jobb környezetben. 

Mivel az időkiesés nem csak eleve bosszantó okokból adódik, hanem a munkáltató számára is hátrányos, ezért a cégeknek fontos lehet a hatékonyság növelése a jövőben, vagyis a dolgozói igények kielégítése az újabb eszközök biztosításával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.