Hirdetés

Hogyan nyerjük vissza törölt fájljainkat ingyen?



|

Nem reménytelen dolog visszanyerni az adatainkat, ha véletlenül töröltük őket.

Hirdetés

Vegyünk egy átlagos, kisgyerekes családot, ahol van egy 4-5 éves forma gyerkőc, aki úgymond érdeklődik a technika iránt. Fogja a fényképezőgépet, és bár alapvetően tud vele bánni, de csak sikerül elnavigálnia a formázáshoz, eltakarítva ezzel a tesóék lagzijától kezdve a nyaraláson készült fotókon át mindent. Ilyenkor azon kívül, hogy ordibálunk a gyerekkel, mást is tehetünk.

Például segítségül hívhatjuk a PhotoRec nevű szoftvert, ami barátunk a bajban, és nem csak képekkel, hanem videókkal, dokumentumokkal, és html fájlokkal is boldogul. Összesen közel 400 kiterjesztést ismer, ezeknek az életét tudja megmenteni, amennyiben az adott adathordozó nem nem fizikailag sérült. Az ingyenes programról érdemes tudni, hogy az első futtatásnál kicsit bonyolult a beállítás, és nem minden esetben tud eredményt elérni, de egyébként nagyon hasznos.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.