Hirdetés

Total War: Shogun 2 a féléves GameStar előfizetés mellé



|

Féléves GameStar előfizetéshez az első 20 befizető Total War: Shogun 2-t kap ajándékba.

Hirdetés

Amennyiben most fizet elő fél évre a GameStar magazinra, a hat lapszám és a hat ajándék teljes játék mellé a Total War: Shogun 2 steames (digitális) változatát is megkapja mindössze 9.990 forintért, feltéve persze, hogy az első húsz között fizeti be az összeget.
Amennyiben újságosnál vásárolná meg a magazint egyenként 1.995 forintért, illetve Steamen keresztül a Total War: Shogun 2-t 10.700 forintért, akkor összesen 22.670 hetven forintot kellene fizetnie az akciós 9.990 forintos ár helyett.

 

Az előfizetési akciót azok is igénybe vehetik, akiknek már van futó GameStar előfizetésük, az összeg befizetése után automatikusan meghosszabbodik hat hónappal.
Előfizetési szándékot emailben (a terjesztes@idg.hu címre elküldve számlázási-kézbesítési címedet, telefonszámodat és email címeteket), és telefonon (06 (1) 577 4301), valamint személyesen a szerkesztőségben (1075 Budapest, Madách Imre út 13-14. A ép. IV. em.) lehet jelezni.



Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.