Hirdetés

Trump nagyon örülne egy amerikai Samsung gyárnak



|

A Samsung még csak fontolgatja az amerikai gyártást, de Donald Trump már most megköszönte, és várja a dél-koreai vállalatot.

Hirdetés

Egyre több vállalat igyekszik Donald Trump oldalára állni azok után, hogy az amerikai elnök amerikai gyártású termékeket akar látni a piacon, és ezért cserébe még kedvezményeket is adna a cégeknek. 

Hirdetés

A jelentések szerint a Samsung is fontolgatja, hogy egy texasi chipgyárba történő befektetés után egy új amerikai gyárat hozzon létre. Azt nem tudni, hogy az ötlet mikor merült fel, de mindenképp új amerikai munkahelyeket jelentene, amire Donald Trump vágyik. 

Olyannyira, hogy a Twitteren külön köszönetet mondott az elnök a Samsungnak, és hozzátette, hogy szeretnék, ha Amerikába menne a vállalat. 

A történtek után a Samsung hivatalosan is reagált az ügyre. A dél-koreai cég azt mondja, hogy számos terve van jelenleg, többek között az amerikai gyártásban is gondolkozik, de egyelőre semmit nem véglegesítettek. 

Éppen emiatt Trump köszönetnyilvánítása nagy nyomást gyakorolt a Samsungra, ugyanis úgy állította be a céget, mintha az már csinált volna valamit, vagy pedig véglegesen eldöntött volna valamit. Az új gyárak létrehozása és az erről való döntés jelentős időt is igénybe vehet, ráadásul ha a Samsung végül másképp dönt, akkor úgy nézne ki; mintha visszavonulna egy olyan Trumpnak tetsző tervtől, amely valójában eddig még meg sem született. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.