Hirdetés

Túl drága a zenei streaming



|

Egy felmérés szerint a zenei streaminget kerülők fele szerint túl drágák a szolgáltatások.

Hirdetés

Egy új felmérés szerint a zenei streaminget kerülő brit emberek fele szerint túl drágák a mostani szolgáltatások. 

Hirdetés

Az eredmények alapján a Spotify és az Apple Music nagyobb sikert érhetne el, ha kísérletezne az árazással, és így talán azt a 90 százalékot is lenyűgözhetné, akik most nem előfizetők. 

A zenei streaminget használók és előfizetők (10 százalék) átlagosan havi 7,07 angol fontot fizetnek. A tanulmányt a YouGov és a Zuora készítették, a UK Music kapcsolódó adatai szerint pedig 2015-ben 49 százalékkal nőttek a bevételek a zenei streaming után. 

Ennek ellenére a zenei streaming még nem annyira népszerű, mint a videós streaming - ez utóbbira a britek 27 százaléka fizetett elő. A szakemberek szerint rengeteg embert lehetne rávenni az előfizetésre egy megújult árazással és csomaggal. 

Az is kiderült, hogy a zenei streaminget használó 5,2 millió ember több mint fele soha többé nem tervez CD-t vásárolni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.