Hirdetés

Ubisoft: a casual játékosokat célozza a Nintendo NX



|

A kiadó ügyvezető igazgatója már látta a japánok új konzolját.

Hirdetés

A várhatóan az idei év végén bemutatkozó, majd jövő márciusban piacra kerülő Nintendo NX a játékipar jelenlegi egyik legnagyobb talánya. Hivatalos forrásból annyit tudunk a termékről, hogy a koncepcióját tekintve jelentősen eltér a Sony PlayStation 4 és Microsoft Xbox One konzoloktól, hardveresen gyengébb lesz azoknál, de legalább jön rá a következő Zelda játék.


Hirdetés


Az Ubisoft legutóbbi befektetői konferenciahívásán újabb információmorzsák érkeztek a termékről. A játékkiadó ügyvezető igazgatója elárulta, hogy már személyesen is látta a Nintendo NX-et, és nagyon elégedett vele. Yves Guillemot szerint a konzol nagy szerepet játszhat a játékipar növekedésében, részben mivel képes lehet rengeteg a riválisok iránt nem érdeklődő casual játékost rábírni a konzolvásárlásra.



A szintén casual játékosokat célba vett Wii U sikertelensége után sokan arra számítottak, hogy a Nintendo újból a core gamerek felé nyithat, a hírek alapján ez nem fog megtörténni. Valószínűleg nem is lenne értelme egy erősen limitált játékkínálatú konzolt betuszkolni a PlayStation 4 és az Xbox One mellé, megennék vacsorára a riválisok.


(Forrás: Neowin | Nyitókép: Rob Fahey)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.