Hirdetés

Új 3D médialejátszó az EVOLVE-tól



|

Az EVOLVE Infinity natív 3D és BLu-ray mappa illetve ISO támogatással dicsekedhet.

Hirdetés

Új 3D médialejátszóval bővült az Evolve termékcsalád. Az EVOLVE Infinity a gyártó szerint az első olyan lejátszó, amely a 3D formátum natív – lapka szintű – támogatásával működik. A legújabb 750 Mhz-es Realtek 1186DD médiaprocesszor HDMI 1.4 kimenetet biztosít 3D támogatással. Gigabit Ethernet portot építettek bele és USB révén Wi-Fi-vel is bővíthető. Kártyaolvasót, USB 2.0 és USB 3.0 csatlakozást is beépítettek. A távirányító mellet a médiacenter vezeték nélküli billentyűzet és egér segítségével is kezelhető.

 

 

Építettek a készülékbe böngészőt, Bittorrent klienst, egy kisebb okostévé platformról számol be a gyártó közleménye, mely biztosítja a az önálló hozzáférést a Facebook és YouTube szolgáltatásokhoz. Természetesen adott a DLNA támogatás és minden hálózati lejátszókban szokásos trükk, kiegészítve a NAS funkcióval, a csatlakoztatott háttértár tartalma (legyen az akár FAT, FAT32, NTFS, HFS, EXT3 formázású) megosztható a helyi hálózaton.

 

Hogy el ne felejtsük, természetesen lejátszhatjuk fotóink, képeink mellett a legmodernebb média formátumokat, 3D-ben, 1080p felbontásban és/vagy 24p kádenssel (AVI, DIVX, MPEG? MKV). Minden ismert hang formátum le- és kijátszását támogatja a készülék. Az anyagok lehetnek DVD vagy Blu-ray ISO képállományokban is, a lejátszó ezeket is kezeli.

 

Az EVOLVE Infintiy FullHD médiacenter már Magyarországon is kapható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.