Hirdetés

Új kompakt a Casiotól



|

Az Exilim EX-Z33 egy új, középkategóriás kompakt Casio digitális fényképezőgép.

Hirdetés

 

A Casio legújabb fényképezőgépe nem olyan különleges, mint a Fuji 3D-s gépe, azonban a kompakt kategóriában egy jó, közepes tudású modellról van szó: ez az Exilim EX-Z33.

 

A 10,1 megapixeles Exilim háromszoros optikai zoomra képes, LCD-kijelzője széles, 16:9-es arányokkal bír, és 2,5 hüvelykes. A gép képes arcfelismerésre, és rendelkezik egy úgynevezett Best Shot funkcióval is. A YouTube-ra optimizált felvételi móddal is ellátott EX-Z33-at felvértezték egy Easy Mode beállítással is, aminek köszönhetően a nagyon kezdők is könnyedén használhatják, ugyanis csak a vaku, önkioldó és képméret beállításokhoz férnek hozzá.

 

A stílusos, középkategóriás kompakt áráról egyelőre nincs információ, egy korábban bemutatott modell kapcsán azonban 100-150 dollár közé tehető. 

 

casio-ex-z33.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.