Hirdetés

Új Xbox app érkezett Androidra és iOS-re



|

Természetesen játékok vásárlására is használható a szoftver.

Hirdetés

Jó néhány órával az E3 játékkiállításos sajtóeseménye előtt a Microsoft elérhetővé tette Androidon és iOS-en a megújult Xbox alkalmazását. Olvasóink valószínűleg jókora tábora találkozott már a Steam mobilos alkalmazásával: ez lényegében ugyanaz, csak kifejezetten az Xbox konzollal rendelkezőknek.


Hirdetés


Az Xbox mobilalkalmazással úton-útfélen is lehetőség nyílik az Xbox hálózaton lévő ismerősökkel való kapcsolattartásra, a csevegés mellett a megosztott multimédiás tartalmaik is követhetőek. A program képes végigjárni a facebookos ismerősi körünket és telefonkönyvünket, hogy könnyen barátkéréseket küldhessünk az Xbox profillal rendelkező személyeknek.



További érdekesebb funkciók: elérhetőek a game hubok, játékok és DLC-k vásárolhatóak az alkalmazáson keresztül, frissültek az Xbox One távoli navigációs és médiavezérlési funkciói.


(Forrás: WinBeta, Play Áruház, App Store)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.