Hirdetés

Újabb 16 darab X360 cím játszható az Xbox One konzolon



|

Bővült a visszafelé kompatibilis játékok köre, négy húzócím a kínálatban.

Hirdetés

Novemberben a Microsoft elérhetővé tette az Xbox One konzoljának visszafelé kompatibilitást kínáló fejlesztését, amelynek köszönhetően Xbox 360-as játékok váltak játszhatóvá a konzolon. A rivális Sony hasonló megoldásaitól eltérően a kérdéses címekkel digitális vagy bolti formában már rendelkezőknek nem kell újból kinyitniuk a pénztárcájukat, ingyen játszhatnak velük az új, most akár PC World előfizetéssel is megnyerhető konzoljukon.

Hirdetés


Első körben 104 régebbi játékkal vált kompatibilissé az Xbox One, így a mától kezdve támogatott 16 újabb játékkal együtt már 120 darab Xbox 360-as cím futtatható a konzol szoftveres emulációjának köszönhetően. A mától játszható játékok teljes listája a kép alatt olvasható, négy "húzócím" található a felhozatalban: Deus Ex: Human Revolution, Fable III, Halo: Reach, Portal: Still Alive.


December 17-től Xbox One-on is játszható címek:

- Braid
- DEUS EX: HUMAN REVOLUTION
- Doritos Crash Course
- Fable III
- Halo: Reach
- Hydro Thunder
- Iron Brigade
- Kane & Lynch 2
- Motocross Madness
- MS.PAC-MAN
- Peggle
- Portal: Still Alive
- Spelunky
- Splosion Man
- Ticket to Ride
- Zuma's Revenge!


(Forrás: The Verge, Xbox)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.