Hirdetés

Újabb dokkoló a Sharkoontól



|

A QuickPort Pro LAN Giga modellre gigabites Ethernet-csatoló is került.

Hirdetés

A Sharkoon Technologies újabb dokkolóval bővítette termékpalettáját. Ezúttal is egy olyan állomásról van szó, amely merevlemezek, illetve SSD-meghajtók befogadására alkalmas: a neve QuickPort Pro LAN Giga. Az USB 2.0-ás és az eSATA port mellett - ahogyan azt a neve is sugallja - gigabites Ethernet-csatolót is kínál.

 

Az új dokk 2,5 és 3,5 hüvelykes meghajtókat egyaránt támogat, amelyek SATA interfésszel rendelkeznek. Az állomás rendelkezik két plusz USB 2.0-ás porttal, amiken keresztül újabb adathordozók csatlakoztathatóak.

 

A gyártó újdonsága egy univerzális kártyaolvasót is rejteget, ami SD, MMC és MS típusú adathordozókat olvas. A Sharkoon QuickPort Pro LAN Giga dokkoló ára 59,90 euró.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.