Hirdetés

Újabb neves díjat nyert a PC World főszerkesztője



|

Molnár József ezúttal az Év informatikai újságírója kitüntetésben részesült.

Hirdetés

A PC World magazin főszerkesztője szakmai elismerésekben gazdag évet tudhat maga mögött. Molnár József idén márciusban elsőként megkapta a Hétpecsét Információbiztonsági Egyesülettől az "Év információbiztonsági újságírója" díjat, a mai napon pedig átvehette a Neumann János Számítógép-tudományi Társaság (NJSZT), az Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége (IVSZ) és az Informatika a Társadalomért Egyesület (Infotér) közös pályázatán az "Az év informatikai újságírója" elismerést.

Hirdetés


A 2011 óta Kovács Attila nevét viselő díjat olyan személy veheti át, aki a héttagú szakmai zsűri megítélése szerint az infokommunikációs technológia adta lehetőségek széles körű kiaknázására ösztönöz, átfogó képet ad az információs társadalom életminőséget javító képességeiről, felhívja a figyelmet az új lehetőségekkel járó új típusú veszélyekre, azok elhárításának módjaira, beszámol a modern infokommunikáció mindennapi életre gyakorolt hatásáról.


Molnár József újságírói karrierje 2004-ben a Sanoma Budapestnél kezdődött, az egri Eszterházy Károly Főiskolán 2005-ben végzett. 2008 szeptembere óta Project/029 (korábban IDG Hungary) kiadó kötelékét erősíti a PC World csapatának oszlopos tagjaként, 2014 januárjától a nyomtatott PC World magazin főszerkesztőjeként.


"Az év informatikai újságírója" díjat Molnár József 2015. november 19-én, az NJSZT által szervezett Digitális Esélyegyenlőség (DE!) konferencián vette át.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.