Hirdetés

Újabb személyre szabott lejátszási lista a Spotify kínálatában



|

A Zeneradar a már követett, vagy hozzájuk hasonló előadók új dalait gyűjti.

Hirdetés

A Spotify felhasználóinak minden bizonnyal feltűnt, hogy a zenestreamelő egyik legnagyobb erősségét a tematikus lejátszási listák adják. A nem személyre szabott listák stílus vagy hangulat alapján kerülnek összeállításra, míg a felhasználók számára automatikusan legenerált egyedi listák az előzőleg hallgatott zenéket alapul véve ajánlanak potenciálisan érdekes dalokat.


Hirdetés


A személyre szabott listák óriási népszerűségnek örvendenek, így a Spotify ma elindított egy újabbat. A magyar felületen Zeneradarnak fordított "Release radar" elsősorban a már követett és hallgatott, továbbá a hozzájuk kapcsolódó előadók vadiúj dalait próbálja összegyűjteni. A személyre szabott lejátszási lista minden pénteken frissül, a lejátszási ideje legfeljebb 2 óra környékén van.



A Zeneradar bejelentésével párhuzamosan elérhetővé is vált felhasználóknál az első lista, az érdeklődők a Böngészés menüben érhetik el.


(Forrás: Engadget, Spotify)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.