Hirdetés

Újból záporoznak az ingyenes PC játékok



|

F2P lett az Evolve, ingyenes Elite Dangerous: Arena és Splinter Cell.

Hirdetés

Remek hírekkel szolgálhatunk az új játékokra vadászó gamereknek, már legalábbis ha számítógépen játszanak. Elsőként is fizetősről free-to-play üzleti modellre váltott a Turtle Rock Studios által fejlesztett Evolve, az aszimmetrikus multiplayer lövöldében négy játékosnak kell levadásznia a szörny bőrérbe bújt ötödiket. A játék mostantól frappánsan az Evolve Stage 2 névre hallgat.


Hirdetés


A klasszikusabb sci-fi rajongók sem maradnak szórakozás nélkül, ugyanis magyar idő szerint 2016. július 11. este 7 óráig ingyen és örökre hozzáadhatják a Steam játékkönyvtárukhoz az Elite Dangerous: Arenát. A kompetitív multiplayer akciójátékban űrhajókat irányítva küzdhetnek egymással a pilóták.



Végül megemlítendő, hogy az UBI30 program keretében ugyan továbbra is a Prince of Persia: The Sands of Time érhető el, azonban 2016. július 13-án leváltja majd az első Splinter Cell. Az UBI30 promóciós játékok az Uplay kliensprogramon keresztül igényelhetőek, természetesen véglegesen hozzáadódnak a felhasználók játékkönyvtáraihoz.


(Forrás: PC Gamer, Windows Central, Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.