Hirdetés

Újra beindulhat az Amiga 1200 házának gyártása



|

November elsejéig lehet adakozni az új öntőformákra.

Hirdetés

A régi elektronikai eszközök műanyag borításainak leggyakoribb problémája, hogy az idő múlásával csúnyán besárgulnak. Van néhány módszer a kifehérítésükre, de ezek nem oldják meg az ABS alapanyag alapvető elszíneződési problémáját. Ha minden jól megy, akkor az Amiga 1200 hívei véglegesen leszámolhatnak a gonddal, ugyanis pár rajongó újratervezte a számítógép borítását, november elsejéig a gyártás elindításához szükséges öntőformákra gyűjtik a pénzt a Kickstarteren.

Hirdetés


Az immáron nem sárguló ASA műanyagból kiönteni kívánt, ráadásul licencelt ház sokkal több az eredeti változat 1:1 reprodukciójánál. Az új verzió támogatja az Amiga 1200 összes alaplap-revízióját, jobban szellőzik, továbbá a Raspberry Pi mellett a géphez készült legnépszerűbb hardveres bővítőmodulokat is támogatja.


Ha sikeres lesz a közösségi finanszírozás, akkor 12 színben válhat elérhetővé a burkolat, a csapat 9 árnyalat kiválasztását a közösségre hagyja. A vadiúj Amiga 1200 ház 79 euróért, azaz olyan 24 ezer forintért kerülhet piacra.


(Forrás: PC Gamer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.