Hirdetés

Újra nyit az ESET szabadulószoba



|

Te vajon meg tudod tisztítani Magyarországot a fertőzésektől? A PlayIT-en tesztelheted tudásodat.

Hirdetés

Hatalmas siker volt a tavaszi PlayIT-en a PC World és az ESET közös szabadulószobája, amely egész nap telt házzal és hatalmas túljelentkezéssel üzemelt. Idén ezért emeljük a tétet, és nem egy, hanem két szobával készülünk a rendezvényre, ráadásul a szobák a PlayIT mindkét napján nyitva lesznek majd a nagyérdemű előtt. Az már csak rajtad és társaidon múlik, hogy sikerül-e az országot megtisztítanotok a több településen tomboló fertőzésektől. A szobákban a legveszedelmesebb kártevők, kémprogramok és például trójaiak várnak rátok, amelyek ellen minden leleményességetekre szükségetek lesz.



Jelentkezz a barátaiddal, mi tényleg örömmel bezárunk titeket a szobába, ráadásul ezért egy fittyinget sem kérünk - az ESET hazai képviselete állja helyettetek a költségeket. Ám fontos, hogy a szoba csak a PlayIT látogatóinak nyitott, a jelentkezéssel ugyanis csak a szabadulószobába nyersz bebocsátást, a rendezvényre nem.

Ha nem mersz belépni a vírusok közé, akkor is érdemes ellátogatod standunkhoz, hiszen számos akciós ajánlattal készülünk, magazinjaink például jelentős kedvezménnyel lesznek megvásárolhatóak. A szabadulószoba mellett egész nap zajlanak majd a robotversenyeink is, egy szóval remek hétvége áll előttünk.

Hirdetés
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.