Hirdetés

Újra sláger a bakelit



|

Nagy-Britanniában a bakeliteladások túlszárnyalták a digitális letöltéseket - de azért a streaming az úr a zeneiparban.

Hirdetés

Nagyon meglepő, de az Entertainment Retailers Association adatai alapján a bakelit annyira népszerű lett mára, hogy Nagy-Britanniában már a digitális albumletöltéseket is túlszárnyalták az eladásai

Hirdetés

A nosztalgia egyre nagyobb, sokan előszeretettel választják a kedvenc zenéikből a speciális, bakeliten megjelenő kiadást. A digitális letöltések hanyatlását ugyanakkor egy másik tényező is segíti, az előbbinél jobban: ez pedig a zenei streaming. 

Érdekesség, hogy Nagy-Britanniában az Iron Maiden Book of Souls albuma bakeliten többször annyiba kerül, mint a digitális kiadás. 

Az egész trendben ráadásul az a legérdekesebb, hogy a bakelitrajongók többségének nincs is olyan lejátszója, amellyel meghallgathatná a korongokat. Az ilyen vásárlók csak azért gyűjtik az effajta lemezeket, hogy támogassák a kedvenc együtteseiket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.