Hirdetés

Ultrazoomos Fujifilm fényképező



|

A gyártó új, 10 megapixeles gépe 18x-os optikai zoomra képes.

Hirdetés

 

A Fujifilm két új digitális fényképezőgépet is bemutatott, amelyek igazán figyelemreméltóák. Mindkettő jó tudással rendelkezik, és meglehetősen nagy optikai zoomra képes.

 

s1000fd.jpg

 

Az S1000fd 12x-es optikai zoomra képes, és 10 megapixeles képkezelő szenzorral rendelkezik. A gép képes az arcfelismerésre, a vörösszem-effektus megelőzésére és a panorámafelvételek készítésére egyaránt. 1600-as ISO-érzékenységgel bír, ami a minőség rovására ennek a duplájára is növelhető. VGA-videókat 30 FPS-es minőségben tud felvenni, memóriakártya-foglalata pedig xD, SD és SDHC kártyákat képes elnyelni.

 

s8100fd.jpg

 

A szintén 10 megapixeles S8100fd már sokkal alkalmasabb arra, hogy valamit közelről megfigyeljünk a távolból. Ez a fényképező már 18x-os optikai zoomra képes, miközben rendelkezik széles látószögű zoommal, 6400-as ISO-érzékenységgel, arcfelismeréssel, intelligens vakuval, manuális, és makró móddal is. Utóbbinál már 1 centiméterről készíthetünk képet. Videókészítés és memóriabővítés terén az S8100fd megegyezik kisebb testvérével, azonban míg az 2,7 inches, ez csak egy 2,5 inches LCD-kijelzőt kapott.

 

Az amerikai piacon az S1000fd áprilisban lesz kapható, 250 dolláros áron (44 000 forint), míg az S8100fd márciusra várható, és 400 dollárért (70 000 forint) lesz majd megvásárolható.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.