Hirdetés

Univerzális távirányító a Philipstől



|

A Prestigo SRT9320-ba egy 2,8 hüvelykes érintőképernyő is került.

Hirdetés

 

prestigo9320.jpg
A Philips bemutatta legújabb univerzális távirányítóját, amelyet Prestigo SRT9320 névre kereszteltek. A távirányító érdekessége, hogy egy 2,8 hüvelykes érintőképernyőt, és hardveres gombokat egyaránt alkalmaztak rajta.

 

Az SRT9320 egyszerre maximum 20 készüléket képes kezelni, és hála a beépített tanulóképességeinek és makróinak, PC nélkül is programozható. A rajta található USB csatlakozót a későbbi szoftverfrissítések érdekében kell csak majd igénybe vennie a felhasználónak.

 

Az új Prestigo modell nem rádiófrekvencián keresztül kommunikál, csupán infraporton át. Ára a Logitech Harmony One-hoz hasonlítva talán magasnak tűnhet, ugyanis a Philips új távirányítója 249 dollárért (48 000 forint) lesz elérhető 2009 első negyedévében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.