Hirdetés

μTorrent: kikapcsolhatóak lesznek a hirdetések



|

A fejlesztők megrettentek a felhasználók negatív visszajelzéseitől.

Hirdetés

Körülbelül egy héttel ezelőtt a μTorrent fejlesztői bejelentették, hogy a rendkívül népszerű fájlmegosztó alkalmazásuk következő frissítésében reklámok fognak beköltözni a letöltési lista tetejére; az ebből befolyó összeget az alkalmazás útjának további egyengetésére, továbbá az infrastruktúrájuk fenntartására kívánják fordítani.


A leírás alapján a hirdetések nem lettek volna teljesen kikapcsolhatóak, ám a dobozuk szélén eredetileg is helyet kapott volna egy gomb az irrelevánsak eltüntetésére: olyasféle megoldásra kell gondolni, mint ami a Skype kliensében is évek óta használatos.


Az időközben eltelt egy hét során a sűrű magyarázkodás ellenére a fejlesztők nem igazán voltak képesek lenyomni a hirdetési rendszert a felhasználók torkán, így a komoly negatív visszhang miatt (néhányan még azzal is fenyegetőztek, hogy új kliens után néznek) meghátráltak, a legújabb álláspontjuk szerint teljesen kikapcsolható lesz az új „funkcionalitás”.


Ettől függetlenül érdemes elgondolkodni azon, hogy az ingyenes P2P szoftver fejlesztőinek valóban szükségük lehet némi anyagi támogatásra, így ha nem lesznek zavaróak a hirdetések, akkor korrekt lenne tolerálni azokat: kötve hisszük, hogy a tájékoztatással ellentétben kacsalábon forgó kastélyra gyűjtene a μTorrent csapata.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.