Hirdetés

Valentin dilink a pink!



|

Ahogy a gyártók lassan felfedezik a női fogyasztókat, úgy bővül a nőies hardverek sora. Valentin nap alkalmával összeszedtük a húsz legmenőbb rózsaszín kütyüt.

Hirdetés

 

freecom_toughdrive_pink_.jpg
Kezdetnek egy hagyományos hardver új köntösben az igényes férfikütyüket gyártó Freecom kínálatából.. A gyártó úgy tűnik, hogy nem szeretné, ha férfisovinizmussal vádolnák, így megjelentette a sikeres ToughDrive ütésálló merevlemez női változatát. 2,5 hüvelykes merevlemezre épül a ToughDrive Pink is, mely nevéhez méltóan rózsaszín és kétméteres zuhanást is kibír. 160 és 250 gigabájtos kapacitással kapható és egyébiránt mindenben megegyezik férfias elődmodelljével.

 

 

fujiz10fdpink_.jpg

 

A fényképezés sem csak férfihobbi már, így régóta kaphatóak nőies, megjelenésre és kezelhetőségre koncentráló modellek. A Fuji FinePix Z10 kamera ebből az egyre bővülő termékvonalból kerül ki, az amúgy normális, kis méretű retikül-fényképező hét színváltozatban kapható. Lehet, hogy nem a pink a legsikeresebb...

 

 

 

Női szemmel még vonzóbb lehet a Philips Swarovski Active Crystals. Az ékszerszerű jelenség férfi oldalról úgy lesz érdekes, hogy 1 gigabájtos USB memóriaként működik. Teljesen fazettált, aszimmetrikus, Vitrail-fényű kristályból áll, fényes rozsdamentes acélkeretbe foglalva. Még kapni is itthon.

philipsswarovski.jpg


tivoli_.jpg

 

 

A Tivoli Audio cég régtől ismert az igényes rádióhallgató közönség előtt. PAL Fashion Pink rádiója bizony rózsaszínben is kapható, így illik Barbie bikinijéhez a strandon. Hordozható, tölthető telepe van, MP3 kihangosítónak is használható, vízálló és a fürdőszoba páráját is bírja. A legendás Henry Kloss designnak ára van, az igen érzékeny analóg tuner retro kivitelben 49.000,- forintért kapható.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ipodnano8gbpink_.jpg
dconnected_.jpg

 

 

Legújabb kori klasszikus az Apple iPod NANO lejátszó, amiről ki ne hallott volna. Több színben kapható és a csúcsra tuningolt pink sem hiányozhat a kínálatból. Az iPod iparág egyik nőies techno-rambó gyöngyszeme a DConnected iPod NANO fém védőtokja. A látszólag nőies védő- és divat alkalmatosság kívülről rambósan kemény, belül azonban védelmezően puha. Első generációs iPod Nanohoz ajánlja gyártója.

creative_pruple_.jpg

sennheiser_.jpg

 

Nem csak az Apple, a Creative is kedvezni óhajt a női szeszélyeknek. Creative Zen Microphoto MP-3 lejátszója igen élénk, ragyogó színeket adó OLED kijelzővel dicsekedhet és létezik „sötétrózsaszín" változata. (Tisztelt 16 szín elnevezésre kalibrált férfitársaim, ez az a szín, amit a nők talán ibolyaként, máskor bíborként vagy mályvaként emlegetnek, ki tudhatja azt? Mindenesetre levettem az RGB kódját és az 131,65,153 körül van.) Ha az eredeti tartozék nem tetszene, a Sennheiser kínálatából találunk hozzá stílusos fülhallgatót.

 

 

 

nokiae65pink_.jpg
motorola_headsetpink.jpg

 

Maradjunk még egy kicsit a hordozható dolgoknál. Nem újdonság, hogy mobilban a nőket jobban érdekli a megjelenés, mint a férfiakat. A Nokia „Think about pink" jelmondatával dobta piacra bugyirózsaszín E65-ös modelljét. Ahogy kinéz, férfiak csak csipesszel érnének hozzá, de hölgyek számára ajándéknak kiváló lehet. A hatást fokozandó kiegészíthető még egy rózsaszín Blue-tooth fejbeszélővel, a Motorola kínálatából.

 

polaroiddpa-07046pdvdplayerpink_.jpg

 

 

Úton-útfélen nézhetjük kedvenc romantikus filmünket a Polaroid DPA-07046P hét hüvelykes hordozható DVD lejátszójával. Az abszolút stílusos szórakozás garantált - na jó, egy kicsit szögletesek a burkolat vonalai.

 

 

asuseee4gpink_.jpg

 

 

sonyvaioprotectivecasepink_.jpg

 

Ha árban nem is annyira, de jellegben kicsit komolyabb vizekre evezhetünk az Asus Eee PC noteszgéppel, mely szintén kapható vadító színezéssel. Mi sem illik jobban hozzá, mint a Trust kábeldobos egere, ami szinte kicsattan a nőiességtől. Ha már van pink noteszgép, nem vihetjük akármiben. A Sony Protective Case with VAIO® Smart Protection hordtáskát erre találták ki. Hogy őszinték legyünk, egy egyszerű párnázott, vékony táska, na de a színe, kérem, a színe...

 

 

 

trustpink_.jpg

 

 

 

saitekkeyboardpink_.jpg

 

Ha nem akarunk egyből egy számítógépet venni, megteszi egy kiegészítő is. Nem csekély mértékben dobhatná fel egy kolléganő a munkatársak hangulatát a Saitek Multimedia billentyűzettel, mely szó szerint színt visz az irodába. Ha ez kevés, akkor hajrá, itt a Bizchair HENG-TK-998-PINK-GG számítógép állvány.

 

 

bizchairpink_.jpg

 



Árban komolyabb, megjelenésében könnyedebb tétel a Sony BRAVIA KDL-26S3000/P LCD televizió. Hogy gyerekszobába szánták-e, vagy lányszobába, végülis mindegy, a mellékelt kép magáért beszél.

 

sonybraviakdl-26s3000ppink_.jpg

 

prodiscprintablecd-rpink_.jpg
Végezetül egy abszolút olcsó ajánlat: nyomtatható lemez Barbie-archívumhoz. A Prodisc Printable Disc rózsaszín hátteret ad a címkefelületen, ettől eltekintve normális CD-R.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.