Hirdetés

Valódi 3D-s hatás speciális szemüveg nélkül



|

Hirdetés

Valószínűleg a Pioneer lesz az első, aki nagyobb mennyiségben lesz képes előállítani olyan megjelenítő eszközöket, amelyek a valódi 3D-s hatás illúzióját keltik. A rendezvényen bemutatott, Haruka névre hallgató kislány egyelőre csak szemből nézve tűnik háromdimenziósnak. A képernyő egy átlátszó henger alakú réteg mögött helyezkedik el. Ez teszi lehetővé a hatást. Elölről nézve olyan, mintha a kis recepciós pultja mögött álldogálna.


Technikai részletekbe nem bocsátkoztak, ahhoz túlságosan is féltek, hogy egyes ötleteiket ellopják más gyártók. Annyit tudni csupán, hogy az alkalmazott LCD panel teljesen szokványos, nem abban rejlik a lényeg, hanem az előtte elhelyezkedő "lencsében". Arról viszont csak azt árulta el a Pioneer, hogy saját fejlesztésű és gyártású. Még a szerkezet előállítási árát sem közölték (a kereskedelmit meg pláne).
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.