Hirdetés

Van egy remek ajándékötletünk!



|

Most Office 365 előfizetést, 1 TB tárhelyet és exkluzív szoftvercsomagot adunk minden PC World előfizetés mellé. Másnak adnád? Segítünk az ajándékkártya elkészítésében.

Hirdetés

Nem tudod még, hogy mivel ajándékozd meg a kütyüimádó szeretteidet? Van egy remek ötletünk! Év végi előfizetői ajánlatunkba összegyűjtöttünk mindent, ami egy IT-bolond számára fontos lehet. Az alapcsomagot a 12 PC World magazinon felül alaposan megtömtük Office 365 Personal előfizetéssel, 1 TB tárhellyel, ajándék Skype-percekkel, a Panda két eszközre telepíthető vírusvédelmével, a Zoner képmenedzserével, a WinUtilities karbantartójával, az IOBit driver-frissítőjével a lap mellé járó teljes verziós szoftvereken felül.



Sőt, ez még nem minden! A prémium ajánlatukba az alapcsomag tartalmán felül egy exkluzív PC World pólót, alkoholszondát, és más tárgyi ajándékot is csomagoltunk, egy szerencsés ráadásul egy Xbox One ajándékcsomagot is nyerhet január végén.

Hirdetés


Tudjuk, hogy az utolsó pillanatokban vagyunk, ezért segítünk az ajándékkártya előkészítésében, amit az Előfizetési oldalunkon tudsz elkészíteni néhány szükséges adat (ajándékozó és ajándékozott neve) megadása után.

Megtetszett az ajánlat? Bővebb információ: pcworld.hu/elofizetes

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.