Hirdetés

Végjátékához ért a European Youth Award 2015



|

Kolozsváron derül ki, hogy melyek az idei év legjobb projektjei.

Hirdetés

Finisébe ért az idei European Youth Award verseny, a szakértő zsűri szombaton a romániai Kolozsváron választja ki a kategóriától függően 1-3 nyertes csapatot. A versenyen az Európai Unió tagországaiban élő fiatalok indulhattak, hogy az előre meghatározott kategóriákban megmutathassák az innovatív digitális projektjeiket. Összesen 60 projektet neveztek a versenyre, az előszűrés után ezekből 40 került a zsűri elé.

Hirdetés


Ezzel párhuzamosan pénteken helyi startupokra is vadásznak Kolozsváron az EYA rendezői és támogatói, a Szakértői Fórum névre keresztelt eseményen a zsűri tagjai is jelen vannak. A helyi érdeklődők többek közt bemutathatják nekik a saját projektjeiket, megpróbálhatnak tanácsokat és segítséget kérni tőlük.


Nincs irigylésre méltó helyzetben az EYA 2015 zsűrije, hiszen évről-évre nő a beadott projektek mennyisége és minősége.


(Nyitókép: EYA / Facebook)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.