Hirdetés

Végre családi csomagot kap a Deezer



|

A Spotify árszabását másolja a szolgáltatás, továbbra is az Apple Music a legolcsóbb.

Hirdetés

Hosszas tipródás után a Deezer ma bejelentette, hogy a riválisokhoz hasonlóan hamarosan családi csomagra is előfizethetnek majd az ügyfelei. A zenestreamelő szolgáltatás új előfizetése a mai napon elsőként az Orange mobilszolgáltató francia ügyfelei számára vált elérhetővé, széles körben csak az elkövetkező hetekben-hónapokban kerül bevezetésre.

Hirdetés


A Deezer normál előfizetése havi 5 euróba kerül, az összesen 6 fő számára korlátlan és reklámmentes zenehallgatást lehetővé tevő családi csomag pedig 15 euróért lesz elérhető. Az egyszemélyes előfizetés hazánkban 1500 forintra lett "honosítva", így amennyiben az illetékesek a családi csomag esetében is simán átváltják majd forintba az eurós díjat, akkor az 4500-5000 forint környékén lesz majd.


A fenti összeggel a Deezer lényegében a Spotify árképzését másolja, így a családi zenestreamelős csomagra vágyóknak érdemes lehet inkább az Apple Music-ot választaniuk, ott ugyanis már havi 8 euróból (olyan 2500 forintból) is megúszható a hatfős családi zenestreamelés.


(Forrás: NextPowerUp, Deezer)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.