Hirdetés

Véletlenül volt ingyenes Xboxon a Fallout 4 Deluxe Edition



|

A Microsoft visszavonta a licenceket, de kárpótlást ad a letöltőknek.

Hirdetés

A hét közepén óriási meglepetést érte az Xbox Áruházban nézelődők egy táborát, ugyanis teljesen ingyenes beszerezhették a Fallout 4 Deluxe Editiont. A normál esetben 110 dollárba kerülő csomag nem csak az alapjátékot tartalmazza, hanem a Season Pass-t is, utóbbi megvételével az összes meglévő és jövőbeli DLC-hez hozzájutnak a játékosok.


Hirdetés


A nulla dolláros ajánlat csak néhány órán keresztül volt elérhető, ráadásul a Microsoft gyorsan leszögezte, hogy technikai malőr történt, nem szándékos akcióról volt szó. A megfelelő helyen a megfelelő időben járt felhasználók nagy bánatára a cég törölte a felhasználói fiókjukból az ingyen játékot. Ettől függetlenül június végéig az összes érintett kap majd kárpótlás gyanánt egy 10 dollár értékű vásárlási utalványt, amelyet az átadás napjától számított egy éven belül vásárolhatnak le az Xbox Áruházban.



(Forrás: Neowin)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.