Hirdetés

Vetélytársat kapott az iPod Nano?



|

8 GB flash memóriát használ a Sandisk legerősebb TFT képernyős kütyüje.

Hirdetés

Elkérik az árát az igényes kivitelezésű Sansa e280-nak. Fémborítása, 1,8 hüvelykes színes TFT kijelzője (QCIF+ felbontással) és kiemelkedően nagy memóriája indokolja a mintegy 250 USD ajánlott utcai árat. Természetesen nem csak zenelejátszásra, hanem képnézegetésre és videolejátszásra is alkalmas. FM rádióvevőt is tartalmaz, ennek adását rögzíthetjük is vele.




A technikai jellemzőket sorra véve (képernyőméret, akkumulátor üzemidő, kapacitás) egyértelműen úgy tűnik, hogy az iPod Nano ellenlábasánák szánták a legnagyobb Sansa-t. Minden tekintetben igyekszik fölébe kerekedni, különösen kapacitás terén. Ezért nem elég a 8 megabájtos beépített memória (mely kétszerese a legnagyobb Nano-énak), de ezt még 2 gigabájtos microSD kártyával is bővíthetjük.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.